Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci kolye takmak

Rüyada inci kolye takmak

Rüyada inci kolye takmak güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada inci kolye takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı konularda ikna etmek zor olabilir.

Rüyada beyaz inci kolye takmak ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, başka alanlara yöneleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada inci kolye takmak kendisini kötü durumlara sokmayacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına işarettir.

Rüyada siyah inci kolye takmak eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, planlarının bozulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına rivayet eder.

Rüyada boynuna inci kolye takmak sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada inci kolye ve bilezik görmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada inci kolye aldığını görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, psikolojik olarak toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil inci kolye görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz inci kolye görmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments