Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geline duvak takmak

Rüyada geline duvak takmak

Rüyada geline duvak takmak kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada geline duvak takmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmenin veya kendi işlerinizde başarı elde etmenin farklı yolları olabilir.

Rüyada geline duvak takmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin duvağı takmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada telli duvaklı gelin görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada gelin duvağı görmek malına gelecek zarara, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, her daim Allah yolunda olacağına delalet eder.

Rüyada gelin duvağı almak Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına delalettir.

Rüyada duvaksız gelin olmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı duvaklı gelin görmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başında gelin duvağı görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments