Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında gelin duvağı görmek

Rüyada başında gelin duvağı görmek

Rüyada başında gelin duvağı görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, rahatının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başında gelin duvağı gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapma, spritüel anlamda büyüme veya özgürleşme arzunuz artıyor.

Rüyada başında gelin duvağı görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına yorulur.

Rüyada gelin duvağı almak yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada gelin duvağı görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına inanılır.

Rüyada duvaksız gelin olmak elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada gelin duvağı takmak işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı duvaklı gelin görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada geline duvak takmak gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada telli duvaklı gelin görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments