Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin duvağı almak

Rüyada gelin duvağı almak

Rüyada gelin duvağı almak hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına inanılır.

Rüyada gelin duvağı almak gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi ya da dış görünüşünüzü mükemmelleştirmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada geline duvak takmak çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada gelin duvağı görmek kötü ve zor günler geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına yorulur.

Rüyada telli duvaklı gelin görmek kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, şansının ve bahtının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başında gelin duvağı görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine inanılır.

Rüyada gelin duvağı takmak maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına yorulur.

Rüyada duvaksız gelin olmak büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı duvaklı gelin görmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalet eder.

Rüyada gelin duvağı almak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments