Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin duvağı görmek

Rüyada gelin duvağı görmek

Rüyada gelin duvağı görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, zorlukların giderileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin duvağı gördüyseniz:

  • Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz.

Rüyada başında gelin duvağı görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına işarettir.

Rüyada gelin duvağı görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, istediği arabaya bineceğine rivayet eder.

Rüyada telli duvaklı gelin görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geline duvak takmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelin duvağı takmak güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, çok para kazanılacağına yorulur.

Rüyada gelin duvağı almak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine delalettir.

Rüyada kırmızı duvaklı gelin görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada duvaksız gelin olmak gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments