Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvaksız gelin olmak

Rüyada duvaksız gelin olmak

Rüyada duvaksız gelin olmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada duvaksız gelin olmak gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya uzman kişilere danışmanız gerekebilir.

Rüyada kırmızı duvaklı gelin görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başında gelin duvağı görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geline duvak takmak yeni bir adım atılacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada gelin duvağı almak huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına inanılır.

Rüyada duvaksız gelin olmak belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, belaya ve derde düşeceğine işaret eder.

Rüyada gelin duvağı takmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine delalet eder.

Rüyada telli duvaklı gelin görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, sorunlarını çözebileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada gelin duvağı görmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, çok büyük bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments