Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telli duvaklı gelin görmek

Rüyada telli duvaklı gelin görmek

Rüyada telli duvaklı gelin görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada telli duvaklı gelin gördüyseniz:

  • Anne ya da yakınınız olan başka bir yaşlı kadın yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Rüyada telli duvaklı gelin görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin duvağı görmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelin duvağı takmak diplomalarının artacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvaksız gelin olmak kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada geline duvak takmak sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, uzun ve hayırlı bir ömre, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı duvaklı gelin görmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, helal kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada başında gelin duvağı görmek büyük sorunlar yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin duvağı almak keyiflerinin yerinde olacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments