Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin duvağı takmak

Rüyada gelin duvağı takmak

Rüyada gelin duvağı takmak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, malında azalmaya, rahata erileceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelin duvağı takmak gördüyseniz:

  • Belli bir alana ya da amaca konsantre olarak daha fazla ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada gelin duvağı takmak başının hiç dara düşmeyeceğine, ruhani önderlik yapacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işarettir.

Rüyada geline duvak takmak daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, herkesin yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada başında gelin duvağı görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada telli duvaklı gelin görmek acı tecrübeler edineceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı duvaklı gelin görmek dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Rüyada gelin duvağı almak hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvaksız gelin olmak zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada gelin duvağı görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments