Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geline küpe takmak

Rüyada geline küpe takmak

Rüyada geline küpe takmak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, sabrını zorlayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine işarettir.

Rüyada geline küpe takmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler kendi hikayelerinin dinlenmesini istiyorlar.

Rüyada geline küpe takmak sıkıntıların aşılacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada gümüs küpe takmak şansın yaver gideceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına küpe takmak elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine alamet eder.

Rüyada kulağına küpe takmak çok iyi şeylere, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada bebeğe küpe takmak rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, alım gücünün artacağına, patron olunacağına işarettir.

Rüyada buruna küpe takmak sarsılacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada büyük küpe takmak onların başarıları ile gururlanacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küpe alıp takmak işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments