Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin ve damadı görmek

Rüyada gelin ve damadı görmek

Rüyada gelin ve damadı görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelin ve damadı gördüyseniz:

  • Iş yerinizde olası bir tartışmaya karşı dikkatli olun.

Rüyada ölü gelin damat görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine alamet eder.

Rüyada birçok gelin ve damat görmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına işarettir.

Rüyada yaşlı gelin damat görmek huzur ve şifa bulacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada damat gelin görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, kişinin her daim iyi anılacağına rivayet eder.

Rüyada gelin damat resmi görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinle damat görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin gelin damat görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada gelin ve damat resmi görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments