Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü gelin damat görmek

Rüyada ölü gelin damat görmek

Rüyada ölü gelin damat görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, her geçen gün sorunların artacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına inanılır.

Rüyada ölü gelin damat gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların arkasından gitmeniz durumunda ilerleme şansını da bulabilirsiniz.

Rüyada ölü gelin damat görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına delalettir.

Rüyada gelin damat resmi görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalettir.

Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine işaret eder.

Rüyada birçok gelin ve damat görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada toplu gelin ve damat görmek rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, takdir edileceği işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin ve damat resmi görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada damatla gelin görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine rivayet eder.

Rüyada gelin ve damatlar görmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments