Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinle damat görmek

Rüyada gelinle damat görmek

Rüyada gelinle damat görmek yıkılacağına, üzüleceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, aile hayatının bozulacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, hayalkırıklığı duyacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına işarettir.

Rüyada gelinle damat gördüyseniz:

  • Belli bir yola girmeniz durumunda görevinizi tamamlamalısınız.

Rüyada tanımadığın gelin damat görmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı gelin damat görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, elini haramdan uzak tutacağına delalettir.

Rüyada gelin ve damat görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü gelin damat görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gelin ve damadın öldüğünü görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada gelin ve damatlar görmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini gelin eşini damat görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments