Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin ve damat resmi görmek

Rüyada gelin ve damat resmi görmek

Rüyada gelin ve damat resmi görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, mal kayıpları da yaşayacağına yorulur.

Rüyada gelin ve damat resmi gördüyseniz:

  • Kayıplarınızı bertaraf edebilirseniz maddi açıdan güvende hissedebilirsiniz.

Rüyada gelin damat resmi görmek yol alacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, husumetlerin başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada gelin ve damat resmi görmek atılan adımların boşa gideceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, aile içinde husumet gelişeceğine inanılır.

Rüyada gelin ve damatlar görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine işarettir.

Rüyada gelin damat görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalettir.

Rüyada ölü gelin damat görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, kalkınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini gelin eşini damat görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada gelinle damat görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, dertleri biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin ve damadın öldüğünü görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments