Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damat gelin görmek

Rüyada damat gelin görmek

Rüyada damat gelin görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, güç alacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada damat gelin gördüyseniz:

  • Duygusal veya ticari bir bağlantının işlevselliği sorgulanabilir.

Rüyada çirkin gelin damat görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada birçok gelin ve damat görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına işarettir.

Rüyada birçok gelin damat görmek sayılacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Rüyada gelin damat görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kariyer planının altüst olacağına, başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada iki gelin iki damat görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın gelin damat görmek insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments