Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin damat resmi görmek

Rüyada gelin damat resmi görmek

Rüyada gelin damat resmi görmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, toparlanacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, şansının döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin damat resmi gördüyseniz:

  • Duygusal başlıklı konuların sizi yavaşlatmasına veya yaratıcılığınızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada gelin damat resmi görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işaret eder.

Rüyada gelin ve damat resmi görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, rahat bir döneme gireceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada ölü gelin damat görmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, zenginlik sahibi olunacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gelinle damat görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü gelin damat görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada gelinler ve damatlar görmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments