Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin sandığı görmek

Rüyada gelin sandığı görmek

Rüyada gelin sandığı görmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, yoğun duygular yaşayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalettir.

Rüyada gelin sandığı gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden istediği gibi değil kendi istediğiniz gibi ilerlemelisiniz.

Rüyada gelin sandığı görmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına tabir olunur.

Rüyada seçim sandığı görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, fakirlikten kurtulacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sebze sandığı görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada sandıklar görmek işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, çok güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sandık içinde para görmek kudret sahibi olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, parasız günler geçireceğine inanılır.

Rüyada sandık dolusu altın bulmak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir sandık görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, bunalıma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz sandık görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments