Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze sandığı görmek

Rüyada sebze sandığı görmek

Rüyada sebze sandığı görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada sebze sandığı gördüyseniz:

  • Ne yapacaklarını bilmedikleri için karşınızdakileri bağışlamanızda fayda var.

Rüyada sebze sandığı görmek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada sandık üstüne oturmak yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada büyük bir sandık görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabı boya sandığı görmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, evlerine dünürcü geleceğine, kötü gidişe dur denileceğine delalettir.

Rüyada sandıktan çeyiz çıkarmak çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sandık açmak işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sandık bulmak zevkli ve güzel hale geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı sandık görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments