Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seçim sandığı görmek

Rüyada seçim sandığı görmek

Rüyada seçim sandığı görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, sorunların tarihe karışacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine işarettir.

Rüyada seçim sandığı gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri denemeden bilmek veya anlamak imkansızdır.

Rüyada seçim sandığı görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, huzur içinde yatacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada seçimi kazanmak işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, kimseye borçlanmayacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada seçim görmek sıkıntıya düşeceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Rüyada seçim olduğunu görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine tabir olunur.

Rüyada seçim otobüsü görmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seçim kazanmak üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada seçime girmek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada seçimi kaybetmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments