Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandıklar görmek

Rüyada sandıklar görmek

Rüyada sandıklar görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, ana baba sözü dinlemeye, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sandıklar gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, maddi konular veya pazarlıklar ön planda olabilir.

Rüyada sandıkta altın görmek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sandık hediye almak istediği herşeye kavuşacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sandığı görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada aynalı sandık görmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına inanılır.

Rüyada sandıkta çeyiz görmek büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, daha iyi yerlere geleceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni sandık görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, yeniden bir araya geleceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına inanılır.

Rüyada sandık bulmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, destek göreceğine alamet eder.

Rüyada sebze sandığı görmek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments