Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sandık içinde para görmek

Rüyada sandık içinde para görmek

Rüyada sandık içinde para görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada sandık içinde para gördüyseniz:

  • Uzun uğraşlarla elde edilen bir bilginin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada sandık içinde para görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sandığın içinde altın görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine işarettir.

Rüyada sandıkta para görmek insanlarla arasının iyi olacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada sandıkta para bulmak yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına delalet eder.

Rüyada sandık dolusu para görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sosyal konumunun değişeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada ayakkabı boya sandığı görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sandık açmak bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sandıktan çeyiz çıkarmak çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments