Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin masası görmek

Rüyada gelin masası görmek

Rüyada gelin masası görmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına alamet eder.

Rüyada gelin masası gördüyseniz:

  • Seksüel aktiviteniz alışılmışın ötesinde olabilir.

Rüyada gelin masası görmek işlerinin hafifleyeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, iş sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada masa ve sandalye görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada piknik masası görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine delalettir.

Rüyada bilardo masasi görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada işyerinde masa değiştirmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Rüyada nikah masasını terk etmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada cam masa silmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada masaya çıkmak bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments