Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masaya çıkmak

Rüyada masaya çıkmak

Rüyada masaya çıkmak güç ve kudret kazanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada masaya çıkmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konularda harcamalarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada masanın üzerine çıkmak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, zorlukların geride kalacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada masanın üstüne çıkmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada masaya çıkmak hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada mor masa örtüsü görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına delalet eder.

Rüyada masa lambası görmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada davet masası görmek ona mutluluk getireceğine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına yorulur.

Rüyada masaya su dökmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine işaret eder.

Rüyada masaya örtü sermek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, atılan adımların zarar vereceğine, rahat nefes alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments