Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikah masasını terk etmek

Rüyada nikah masasını terk etmek

Rüyada nikah masasını terk etmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, gelir elde edeceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada nikah masasını terk etmek gördüyseniz:

  • Geleceğinizle ilgili doğru kararlar alabilmek, doğru seçimler yapabilmek için kendi başınıza kalmaya ihtiyacınız var.

Rüyada nikah masasında terk edilmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, eline geçen malları tutamayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada nikah masasını terk etmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine delalettir.

Rüyada nikahta terk edilmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulur.

Rüyada nikahı terk etmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada nikah masasında olmak zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada nikah masasında imza atmak onu darda bırakmayacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada nikah masasından kalkmak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada nikah masasına oturmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments