Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa ve sandalye görmek

Rüyada masa ve sandalye görmek

Rüyada masa ve sandalye görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine işarettir.

Rüyada masa ve sandalye gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında problemler yaşanabilir veya işinize karışan ya da sizi yanlış yönlendiren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kırmızı masa sandalye görmek işlerini büyüteceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına işarettir.

Rüyada masa ve sandalye görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada sandalye ve masa görmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına rivayet eder.

Rüyada yeni masa sandalye almak paslı bir çiviye basabileceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine inanılır.

Rüyada sandalye masa görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada masa sandalye almak bir sebeple sıkıntılarının artacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada yeni masa sandalye görmek makamının sarsılmayacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, istenmeyen olayların olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz masa sandalye görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments