Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam masa silmek

Rüyada cam masa silmek

Rüyada cam masa silmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, ondan kazanç elde edeceğine, varolan borçların ödeneceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada cam masa silmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren tavsiyeler söz konusu olabilir.

Rüyada cam masa silmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa sildiğini görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına inanılır.

Rüyada masayı silmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada masanın tozunu silmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz masa silmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada masa silmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmurda cam silmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba camı silmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments