Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bilardo masasi görmek

Rüyada bilardo masasi görmek

Rüyada bilardo masasi görmek yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine delalettir.

Rüyada bilardo masasi gördüyseniz:

  • Zamanınızı önemli ilişkilerinize, yeteneklerinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelere veya eğitimlere ya da iş hayatınızla ilgili bilgi arttırıcı egzersizlere ayırmalısınız.

Rüyada bilardo masasi görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine tabir olunur.

Rüyada bilardo oynamak attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, günahlarına tövbe edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bilardo salonu görmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına yorulur.

Rüyada bilardo topu görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına işarettir.

Rüyada bilardo sopası görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada işyeri masası görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada masa örtüsü hediye almak kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada masa başında oturmak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments