Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü gelin damat görmek

Rüyada bir sürü gelin damat görmek

Rüyada bir sürü gelin damat görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü gelin damat gördüyseniz:

  • Sektörünüzden kişilerle veya meslektaşlarınızla iletişiminiz artıyor, yeni iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek kişinin geri planda kalacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalettir.

Rüyada bir sürü gelin damat görmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinler ve damatlar görmek bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, işlerinde çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelin ve damat görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada falda gelin damat görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı gelin damat görmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin ve damadın öldüğünü görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, maddi açıdan ferahlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahve falında gelin damat görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments