Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek

Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek

Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, iyileşme göstereceğine, şan şöhret kazanacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, canını ve malını garanti altına alacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı gelin ve damat gördüyseniz:

  • Baskılar sıkıcı olabilir.

Rüyada tanımadığı gelin ve damat görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada tanımadığın gelin damat görmek ortaklı işlere girileceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölü gelin damat görmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada damat gelin görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına alamet eder.

Rüyada gelin damat düğün görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelin damat resmi görmek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına inanılır.

Rüyada gelin ve damat görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, işlerin devam edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments