Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına delalettir.

Rüyada bir sürü gelin ve damat gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar veya belirsizlikler azalıyor.

Rüyada bir sürü gelin ve damat görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sıkıntıların sona ereceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü gelin damat görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına işaret eder.

Rüyada gelin ve damat resmi görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada çirkin gelin damat görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada toplu gelin ve damat görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, başa iş açacağına yorulur.

Rüyada damat ve gelin görmek maddi konularda kayıplar olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok gelin ve damat görmek güzellik ve hayır geleceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada çok gelin damat görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments