Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve gelen misafir görmek

Rüyada eve gelen misafir görmek

Rüyada eve gelen misafir görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, renk ve eğlence geleceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, kazancını katbekat arttıracağına tabir olunur.

Rüyada eve gelen misafir gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip ciddi kişilelerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada eve gelen kalabalık misafir görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulur.

Rüyada eve gelen misafir görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, alkış alacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada eve gelen misafiri kovmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, işlerinin ters gideceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada gelen misafire kapı açmamak başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelen misafiri istememek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada uzak yoldan gelen misafir görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, tüm kederinin uçup gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzaktan gelen misafir görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzaktan gelen akraba görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, hedeflerine yaklaşacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments