Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan gelen misafir görmek

Rüyada uzaktan gelen misafir görmek

Rüyada uzaktan gelen misafir görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada uzaktan gelen misafir gördüyseniz:

  • Sözünü aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada uzaktan gelen misafir görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzaktan gelen birini görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, kişinin muradına ereceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına delalettir.

Rüyada uzaktan gelen birine sarılmak ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine işaret eder.

Rüyada uzaktan gelen akraba görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine yorulur.

Rüyada uzaktan gelen arkadaş görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada uzaktan gelen arkadaşı görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelen misafiri istememek kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve gelen misafir görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, sorunlarını çözebileceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments