Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geçmişten birini görmek

Rüyada geçmişten birini görmek

Rüyada geçmişten birini görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada geçmişten birini gördüyseniz:

  • Artan bilgi akışı veya yeni bilgiler edinme gereksinimi ön plana çıkıyor.

Rüyada geçmiş görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada tarihi geçmiş para görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, kötü günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına delalettir.

Rüyada geçmiş olsuna gitmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada sürekli geçmişi görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada geçmiş zamanda yaşamak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada geçmiş zamana gittiğini görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada geçmişi hatırlamak karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine işaret eder.

Rüyada geçmişe yolculuk yapmak güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments