Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geçmişini görmek

Rüyada geçmişini görmek

Rüyada geçmişini görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, eline geçen malları tutamayacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada geçmişini gördüyseniz:

  • O nedenle olumsuzluklara odaklanmamalı veya stresli ruh halinizi bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada geçmiş günleri görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, zorlukların yaşanacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına delalet eder.

Rüyada geçmiş zamana gittiğini görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada tarihi geçmiş para görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, büyük bir yükten kurtulacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada geçmiş görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada kendini geçmişte görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kendi geçmişini görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, güzel işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada sürekli geçmişi görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geçmişi özlemek bolluk ve bereket yaşayacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments