Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geçmişe yolculuk yapmak

Rüyada geçmişe yolculuk yapmak

Rüyada geçmişe yolculuk yapmak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, önünü açacağına delalettir.

Rüyada geçmişe yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeler ilişkilerinizin dayanağının değişmesi anlamına geliyor, hazırlıklı olmalısınız.

Rüyada geçmişe yolculuk yapmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına işarettir.

Rüyada geçmiş zamana gittiğini görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, darlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada geçmişten birini görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada zamanı geçmiş para görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada geçmiş günleri görmek arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kendi şansını kendi yaratacağına işaret eder.

Rüyada tarihi geçmiş bozuk para görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kendini geçmişte görmek dertleşerek moral bulacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, kem gözlere gelineceğine yorulur.

Rüyada geçmiş görmek geçimi zorluklarla kazanacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments