Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geçmiş zamana gittiğini görmek

Rüyada geçmiş zamana gittiğini görmek

Rüyada geçmiş zamana gittiğini görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada geçmiş zamana gittiğini gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan Boğalar ilişkilerinde apayrı bir canlıllık hissedebilirler.

Rüyada zamanı geçmiş para görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada geçmiş zamana gittiğini görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada geçmiş zamanda yaşamak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada tarihi geçmiş para görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini geçmişte görmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada geçmişten birini görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada gelecekten geçmişe gitmek kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Rüyada geçmişe yolculuk yapmak ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments