Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece ve gündüzü görmek

Rüyada gece ve gündüzü görmek

Rüyada gece ve gündüzü görmek hem geleceğinin güzel olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, zor bir döneme girileceğine, fakirlikten kurtulmaya, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına işaret eder.

Rüyada gece ve gündüzü gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler belli bir girişiminizi hızlandırabilir ya da kar elde edeceğiniz bir yöne ilerlemeniz için neden oluşturabilir.

Rüyada gece ve gündüzü görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine delalettir.

Rüyada geceden gündüze geçmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına tabir olunur.

Rüyada gecenin gündüz olduğunu görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada geceyi gündüz gibi görmek tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gece ve gündüzü aynı anda görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine delalet eder.

Rüyada gece gündüz görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, dinden çıkacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gündüz yarasa görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada gündüz olduğunu görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments