Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece yıldızları görmek

Rüyada gece yıldızları görmek

Rüyada gece yıldızları görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin yarıda kalacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada gece yıldızları gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızla ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Rüyada gece gökyüzünde yıldız görmek sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işaret eder.

Rüyada gece yıldızlar görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece ve yıldız görmek zahmetinin çoğalacağına, dayanışmanın ve düzenin artacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya delalettir.

Rüyada yıldızlı gece görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada gece yıldızlı gökyüzü görmek ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gece yıldız görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada gece yıldızları görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada gökte ay yıldız görmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments