Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece yıldızlar görmek

Rüyada gece yıldızlar görmek

Rüyada gece yıldızlar görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, sağlığının bozulmayacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gece yıldızlar gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmakta fayda var.

Rüyada gece ve yıldız görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gece yıldızlar görmek hasretliğin biteceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada gece yıldız görmek sağlık sorunlarının biteceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada gece yıldızlı gökyüzü görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, hararetli olayların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada gece yıldızları görmek girdiği işleri kaybedeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece gökyüzünde yıldız görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına alamet eder.

Rüyada yıldızlı gece görmek büyük zorluklar yaşayacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine delalet eder.

Rüyada denizin üstünde yıldız görmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments