Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızlı gece görmek

Rüyada yıldızlı gece görmek

Rüyada yıldızlı gece görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, hayal kırıklığına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, işinde aranan biri haline geleceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldızlı gece gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri gözden geçirmelisiniz.

Rüyada gece yıldız görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gece yıldızları görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada gece gökyüzünde yıldız görmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine alamet eder.

Rüyada gece yıldızlı gökyüzü görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, verimli olacak işler yapacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada gece ve yıldız görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada yıldızlı gece görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine yorulur.

Rüyada gece yıldızlar görmek büyük kazançlar sağlayacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, güzel günlerinin geride kalacağına inanılır.

Rüyada düşen yıldız görmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments