Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece yıldız görmek

Rüyada gece yıldız görmek

Rüyada gece yıldız görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece yıldız gördüyseniz:

  • Kıskançlık hislerinize mağlup olmamalısınız.

Rüyada gece ve yıldız görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, fenalıkta bulunmaya, mevkilerinin yüksek olacağına delalet eder.

Rüyada gece yıldızları görmek düzenli bir işe kavuşulacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gece yıldızlı gökyüzü görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece yıldızlar görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada gece gökyüzünde yıldız görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada gece yıldız görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Rüyada yıldızlı gece görmek yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok parlak yıldızlar görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments