Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece ve yıldız görmek

Rüyada gece ve yıldız görmek

Rüyada gece ve yıldız görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, çok büyük bir üzüntü duyacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine delalet eder.

Rüyada gece ve yıldız gördüyseniz:

  • Kullandığınız ya da kullanacağınız yöntemlerle istediğiniz kişi veya grupları kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Rüyada gece yıldızlar görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, hayatının da zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada gece yıldızları görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gece ve yıldız görmek sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine yorulur.

Rüyada gece yıldız görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yıldızlı gece görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gece gökyüzünde yıldız görmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada gece yıldızlı gökyüzü görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada yıldız olduğunu görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, çok hayırlı şeylere, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments