Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok parlak yıldızlar görmek

Rüyada çok parlak yıldızlar görmek

Rüyada çok parlak yıldızlar görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, emrinde insan çalıştıracağına alamet eder.

Rüyada çok parlak yıldızlar gördüyseniz:

  • İş hayatınızda istikrar arayışınız artıyor.

Rüyada parlak yıldız görmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada parlak yıldızları görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok parlak yıldız görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına inanılır.

Rüyada çok parlak yıldızlar görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldızlar görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldız görmek başarı için fırsatların artacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine işarettir.

Rüyada yüzünü parlak görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına işarettir.

Rüyada parlak alyans görmek büyük başarıla kazanacağına, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments