Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız olduğunu görmek

Rüyada yıldız olduğunu görmek

Rüyada yıldız olduğunu görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, ekmeğinin azalacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıldız olduğunu gördüyseniz:

  • Ne kadar az şey söylenirse o kadar iyi olabilir.

Rüyada ay ve yıldız birlikte görmek eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına alamet eder.

Rüyada yıldızlarla dolu gökyüzü görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına işaret eder.

Rüyada siyah yıldız görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada yıldız kayıp dilek tutmak sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gece yıldızlar görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sıralı yıldız görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına delalettir.

Rüyada bir sürü yıldız kaydığını görmek tekin olmayan işlere girileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kayan yıldızlar görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments