Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gündüz vakti ay görmek

Rüyada gündüz vakti ay görmek

Rüyada gündüz vakti ay görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına rivayet eder.

Rüyada gündüz vakti ay gördüyseniz:

  • Halledebileceğinizden çok şeyle ilgilenmeniz ya da diğerlerinin size görev veya yük yüklemesine açık duruşunuz memnuniyetsiklik yarata bilir.

Rüyada gündüz vakti ay görmek işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gündüz ay görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gece ve gündüzü aynı anda görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, ün sahibi birisi olunacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gündüz vakti dolunay görmek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gündüz olduğunu görmek maddi olarak kolaylık içinde olacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gündüz yarasa görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada geceyi gündüz gibi görmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada gecenin gündüz olduğunu görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments