Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gündüzü karanlık görmek

Rüyada gündüzü karanlık görmek

Rüyada gündüzü karanlık görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, kötü günlerin biteceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, çalışıyorsa terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gündüzü karanlık gördüyseniz:

  • İyi niyetinizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada gündüzü karanlık görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, hasta ise şifa bulacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına delalettir.

Rüyada gündüz vakti ay görmek geri plana düşeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, kendisini eve kapatacağına yorulur.

Rüyada gündüz yıldızlar görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada gündüz olduğunu görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, duygularının karşılık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gecenin gündüz olduğunu görmek bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece ve gündüzü görmek dolandırılacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, kendine geleceğine rivayet eder.

Rüyada gündüz yıldız görmek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gündüz görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, büyük kayıplara uğrayacağına, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments