Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece göl görmek

Rüyada gece göl görmek

Rüyada gece göl görmek iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, dedikodu edeceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada gece göl gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız sizi bazı konularda engellemek isteyebilir.

Rüyada gece gölde yüzmek emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına inanılır.

Rüyada gece göl görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada gölde sandal görmek bir akrabadan hata görüleceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine alamet eder.

Rüyada gölde çamaşır yıkamak bir süre bu duruma çare bulamayacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölde kurbağa görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine delalettir.

Rüyada karlı göl görmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına yorulur.

Rüyada gölde balık görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, planlarının gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına işarettir.

Rüyada göle balık atmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments