Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde sandal görmek

Rüyada gölde sandal görmek

Rüyada gölde sandal görmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, zarar edilen çalışmaların kazanç getirir hale geleceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, gönlünün rahata ereceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine inanılır.

Rüyada gölde sandal gördüyseniz:

  • Herkesi kendi haline bırakıp, kendi amaçlarınız için zaman harcamanızda fayda var.

Rüyada gölde sandalla gezmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalettir.

Rüyada gölde sandala binmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada gölde sandal görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde sandal görmek Rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, bolluk içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada denizin içinde sandal görmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sandaldan düşmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada denizi sandalla geçmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, haksızlıklara uğranılacağına delalet eder.

Rüyada sandaldan inmek icat yapacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments