Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde balık görmek

Rüyada gölde balık görmek

Rüyada gölde balık görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada gölde balık gördüyseniz:

  • Maddi, ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerde hareketlilik var.

Rüyada göl ve balık görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına tabir olunur.

Rüyada gölde büyük balık görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada balıklı göle düşmek birikim yapılacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına işarettir.

Rüyada balıklı bir göle girmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada urfadaki balıklı gölü görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada gölde elle balık tutmak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, kariyer sahibi olacağına, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada göle balık bırakmak elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine alamet eder.

Rüyada göl balığı görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments