Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göle balık atmak

Rüyada göle balık atmak

Rüyada göle balık atmak belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, ağız tadının da kaçacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada göle balık atmak gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerinizi gözden geçirirseniz vereceğiniz kararları almak kolaylaşabilir.

Rüyada göle balık atmak çok büyük zararlara uğrayacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göle taş atmak işinde profesyonel kimse olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına yorulur.

Rüyada göle olta atmak büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, çok güzel işlere gireceğine delalettir.

Rüyada göl içinde balık görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balıklı gölü görmek özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gölde yüzen balık görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göle balık bırakmak çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerinin bir anda bozulacağına yorulur.

Rüyada göl balığı görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments