Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece gölde yüzmek

Rüyada gece gölde yüzmek

Rüyada gece gölde yüzmek kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gece gölde yüzmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda duygular ortaya çıkabilir veya işin içine karışabilir.

Rüyada gece gölde yüzmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Rüyada gece göl görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölde balıklarla yüzmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kazançlı kapıların açılacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına tabir olunur.

Rüyada temiz gölde yüzmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada başkasının gölde yüzdüğünü görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada durgun gölde yüzmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölde yüzdüğünü görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine delalettir.

Rüyada kirli gölde yüzdüğünü görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments